esmaspäev, 3. juuni 2013

Ootame töömessidele Jõhvi ja Narva

Eesti Töötukassa ja üleeuroopaline töövahenduse võrgustik EURES korraldavad Euroopa tööhõivepäevade raames kaks töömessi Ida-Virumaal:
 
7. juunil  kell 13:00-16:00 Jõhvi Kutsehariduskeskuses
18. juunil  kell 12:00-15:00 Narva Kutsehariduskeskuses.

Töömessile on oodatud kõik, kes soovivad infot töötamisvõimalustest nii Ida-Virumaal, Eestis kui ka Euroopas.
 
Osalemine on tasuta!
Töömessidel osaleb üle 20 tööandja. Pakutavad töökohad on peamiselt Ida-Virumaal, kuid tööd pakutakse ka mujal. Ettevõtete esindajad teevad huvilistega juba messil esmased tööintervjuud, seetõttu on soovitav kaasa võtta oma CV.
Lisaks töövahendusele toimuvad messidel venekeelsed tööotsingu töötoad, kus töötukassa nõustajad jagavad näpunäiteid töökoha leidmiseks.
 
  • Anname nõu, kuidas leida tööpakkumisi ja otsida tööd.
  • Pakume abi kandideerimisdokumentide koostamisel, et olla kandideerimisel konkurentsivõimeline.
  • Meie EURES nõustajad räägivad vabadest töökohtadest ja töötamisvõimalustest Euroopas. Kõigil osalevatel organisatsioonidel ja ettevõtetel on infolauad, kust saab võtta kaasa infomaterjale. Väikses saalis saab kuulata kasulikke ettekandeid, mille hulgast saab igaüks endale huvipakkuva valida.
  • Välismaal töötamisega seotud küsimustes annavad nõu erinevate institutsioonide esindajad: Eesti Haigekassa, Eesti Maksu-ja Tolliamet, SA Ida-Viru Ettevõtluskeskuse ning Europass.

Töömessile tulevad ka mitmed õpirändevõrgustikku kuuluvad organisatsioonid, kes jagavad infot õppimisvõimaluste kohta nii Ida-Virumaal, Eestis laiemalt kui ka Euroopas.

Täiendavat informatsiooni saate Eesti EURES koduleheltwww.eures.ee ning infotelefonidel 337 5400, 337 5402, 337 5430 ja 5343 2351.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar