kolmapäev, 21. september 2016

Tule ja tutvu Noorte Infomessi Teeviit 2016 uuendustega juba 1.-2. detsembril 2016 Tallinnas!

Noorte infomess Teeviit 2016 toimub sel aastal 12.detsembril Tallinnas.
Tänavu tuleb Teeviit teisiti.
Rohkem, kui kunagi varem keskendub Teeviit 2016 noore haridusvalikute ja tegeliku tööelu kokku viimisele, et noore karjäärivalikud vastaksid võimalikult täpselt noore huvidele ja võimetele ning samal ajal tööturu vajadustele.
Noored on meile andnud tagasisidet, et soovivad saada rohkem teada, milliseid pädevusi tööturg vajab, millist sorti ülesannetega nad kokku hakkavad puutuma ning kuidas end selleks ette valmistada. Nad tahavad saada kogemust, mõtestada, kas see valdkond või eriala, mida nad arvavad sobivaks, ka tegelikult sobib. Soovime, et noored teeksid oma karjäärivalikuid motiveeritult, läbimõeldult ja teadlikult.
  • Teeviit 2016 lähtub noorest, liites õppeasutused, tööandjad, tugiteenused, vabatahtliku ja huvitegevuse pakkujad ning teised osapooled kokku valdkondlikeks aladeks. Sel aastal on mess üles ehitatud töömaailma erinevaid sektoreid avavalt. Selleks me koondame ligikaudu 100 erinevat eksponenti viieteistkümnesse erinevasse valdkonnaalasse ning eksponentide tegevuste kaudu on võimalik noortel tutvuda iga sektoriga võimalikult terviklikult. Eksponeerimisele tulevad sektorid nagu: Õpetamine ja suunamine; Tervis, heaolu ja ilu; Ehitus ja arhitektuur; Kergetööstus, kaubandus, toit; Turvalisus; Loomemajanduse ja loovtegevus; Info- ja kommunikatsioonitehnoloogia; Teadus, loodus ja tehnoloogia; Tööstus; Logistika; Majandus ja juhtimine, ettevõtlus; Ühiskonnateaduste ala; Tööelu ja karjäär, ettevõtlikkus; Rahvusvahelisus.
  • Lisaks on tulemas pealaval tuleviku kohvik, mille raames tutvustame tuleviku tööturu trende, uusi tehnoloogiaid, vajaminevaid pädevusi ja muud põnevat, mis tulevik töömaailmas toob. Laudkondades on võimalik erialaspetsialistide ja koolide esindajatega laval tutvustatud teemadel edasi arutleda ning mõtestada hariduse seoseid tuleviku tööeluga.
  • Samuti on infomessile Teeviit planeeritud töötoad,  mis võimaldavad pisut sügavamalt mõnda töömaailma aspekti süveneda. Töötubade kaudu tõstame fookusesse pädevused, mida tuleviku tööturg ootab ja vajab. Töötubade sisustamisel mõtleme sel aastal ka noortega töötavatele täiskasvanutele, et  mõtlemisainet pakkuvaid teadmisi jagada noore veelgi mitmekülgsemaks toetamiseks tema karjäärivalikute tegemise juures.
  • Oleme noortele ette valmistamas  messil osalemist toetavaid materjale, mis tutvustavad igat sektorit lähemalt ning aitavad noorel läbi mõelda oma messikülastuskava ning valmistada end ette eksponentidega kohtumiseks ja vestlusteks. Materjalid lähevad üles Teeviit kodulehelewww.teeviit.ee ja info edastatakse ka listide kaudu.
Miks külastada infomessi Teeviit 2016?
Infomess Teeviit on hea võimalus noortele oma karjäärivalikuid mõtestada, testida, küsida täiendavat infot  erialaspetsialistidelt, katsetada töövõtteid, mõista töö ja haridusevahelisi seoseid, tutvuda karjäärivõimalustega erinevatest sektoritest, saada infot tööturu ootuste ja tehnoloogia arengute kohta ning leida oma huvidele ja võimetele sobivaid väljundeid. Täiskasvanud saavad siit kaasa mõtteainest, mida ja kuidas noortele veel rääkida, et toetada veelgi paremini noorte karjäärivalikuid.

Kohtume 1. –2.detsembril noorte infomessil Teeviit 2016!
Küsimuste korral võtke julgelt ühendust:
Gerta Sarv
Teeviit 2016 tehniline korraldus
Teeviit@teeviit.ee
M: +372 5554 7965

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar