neljapäev, 12. juuli 2012

Karjääripäev Tartu Ülikoolis


Tartu Ülikool ja TÜ teaduskool korraldavad 20. juulil rahvusvahelise füüsikaolümpiaadi raames karjääripäeva, kus õppimisvõimalusi tutvustavad viis maailma tippülikooli, sealhulgas ka Oxford ja MIT.
Karjääripäeval on esindatud viis tippülikooli:

  1. University of Oxford (UK),
  2. Massachusetts Institute of Technology – MIT (USA),
  3. National University of Singapore (Singapur),
  4. Tartu Ülikool ja
  5. Tallinna Tehnikaülikool.

Toimuvad lühikesed ettekanded ning messivormis on võimalik tutvuda erialade ja sisseastumistingimustega.
Tartu Ülikooli ettekande raames toimub spetsiaalselt selleks päevaks uue sisu saanud robotiteatri ja tudengisatelliidi ESTCube-1 esitlus. Karjääripäeva meelelahutuseks on Tartu Ülikooli leiutiste väljapanek, kus on võimalik näha ja võimalusel ka katsuda järgmisi TÜga seotud leiutisi: müomeeter, läbipaistvust muutev klaas, piimhappebakter ME-2, uudne kiirgustundlik materjal ja palju muud põnevat.
Üritus toimub reedel, 20. juulil algusega kell 10 Tartu Ülikooli ajaloo muuseumis Toomel (Lossi 25), kestab kella 16ni ning on kõigile huvilistele tasuta.
Juulikuus võõrustab Eesti 43. rahvusvahelist füüsikaolümpiaadi (IPho 2012). Tuhatkonna osalejaga 90 riigist on see riikide arvu poolest läbi aegade suurim üritus Eestis. Selle suursündmuse puhul kuulutatakse Tartu 20. juulil üheks päevaks maailma füüsikapealinnaks, Tartu Ülikool korraldab karjäärilaata ning Tartu Hansapäevade Teaduslinn pakub põnevust 70 töötoas.
Lisainfo: Eveli Soo, TÜ rahvusvahelise turunduse peaspetsialist, tel 737 6114, 5234831, eveli.soo@ut.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar